Zet zonne-energie om in groene stroom

laadpaal

Kiezen voor zonnepanelen is een slimme zet voor uw portemonnee.

Sinds het begin van de energiecrisis kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor fotovoltaïsche panelen, al dan niet gekoppeld aan een batterij.

In Wallonië geldt het systeem van de omgekeerde meter tot 31/12/30 op voorwaarde dat de fotovoltaïsche installatie werd uitgevoerd vóór 31/12/2023. Met dit systeem, als u met uw fotovoltaïsche installatie meer elektriciteit produceert dan u verbruikt, kan het jaarverbruik dat door uw leverancier wordt gefactureerd, dalen tot 0 €! In Vlaanderen ontvangt u in 2023 een premie tot 750 €. In Brussel geldt het systeem van groene certificaten. Eigenaars van gecertificeerde fotovoltaïsche installaties kunnen tot 1,9 certificaten ontvangen (sinds januari 2023) per geproduceerde MWh.

Bij Omes werken we met verschillende leveranciers en verschillende soorten zonnepanelen om u een gepersonaliseerde offerte en de meest geschikte installatie aan te bieden.

Koppel uw zonnepanelen aan het slimme energiebeheersysteem Lewiz en kies steeds voor de meest voordelige stroomvoorziening.

Wist u dat u als particulier kunt profiteren van een BTW-verlaging op fotovoltaïsche panelen?