Optimaal op elkaar afgesteld voor een maximaal rendement

laadpaal

Laat uw laadpalen optimaal functioneren

Door het groeiend aantal elektrische en hybride auto’s en het duurzame beleid van bedrijven groeit het aantal laadpalen zienderogen.

Bij Omes kunnen we uw onderneming van de nodige laadpalen voorzien, maar we zorgen er ook voor dat al deze laadpalen optimaal op elkaar afgestemd zijn en maximaal renderen.

Laadpleinen

Laad meerdere voertuigen tegelijkertijd op

Rust uw bedrijfsparking uit met een laadplein zodat meerdere werknemers hun elektrisch of hybride voertuig kunnen opladen.

Dankzij de nieuwe, geavanceerde technologie stemmen alle laadstations hun laadsnelheid onderling af. Toch blijven ze individueel benaderbaar en bestuurbaar. Is het ene voertuig opgeladen, dan krijgen de andere voertuigen meer stroom.

U kunt uw parkeerterrein bovendien voorzien van een solar carport of overkapping. Zo wekt u duurzame energie op die meteen kan ingezet worden voor het opladen van de auto’s.

Voordelen van een laadplein:

Slechts 1 netaansluiting nodig

Makkelijk schaalbaar

Flexibel in te richten

Load balancing

Voorkom stroompannes dankzij een intelligent laadstation

Dankzij de installatie van een intelligent laadstation wordt het beschikbare vermogen verdeeld over meerdere wagens. Hierdoor voorkomt u overbelasting van het stroomnet.

Normaal laadt u een wagen steeds op vol vermogen op, maar wanneer meerdere laadpalen tegelijkertijd stroom vragen, dan komt het intelligente laadstation of load balancing tussenbeide om de stroom optimaal te verdelen tussen de verschillende laadpunten.

Voordelen van een intelligent laadstation:

Geen investering nodig in een zwaardere meterkast

Geen risico op stroompannes